Как да изберем кафемашина DeLonghi

Полезни съвети

DeLonghi е един от лидерите на пазара за кафемашини. Ето защо, поради широката гама и големия брой различни модели, често е трудно да се избере най-подходящото устройство. Нашият материал ще ви помогне да решите и да направите правилния избор.

Необходимо е да се разберат характеристиките на всяка серия

Дизайнерски решения

Дизайнерските кафемашини заемат специално място в продуктовата линия на DeLonghi. Това са колекции като Scultura, Distinta, Icona vintage, Icona, Dedica. Това са метални устройства с части, покрити с хром. В допълнение към стилния външен вид, такива модели се отличават и с висока производителност. Мощността на кафеварките е 1000 W, което е достатъчно за приготвяне на всякакви напитки. Благодарение на големия обем на контейнера можете да приготвите кафе за приятели или малка компания. Всеки модел има обем на контейнера над един литър, което е напълно достатъчно за ежедневни задачи. Тази серия принадлежи към типа кафемашини рожков. Следователно приготвеното кафе ще бъде възможно най-вкусно и ароматно. С тази кафеварка можете да приготвяте не само кафе, но и капучино. Всички модели са лесни за използване и имат стилен външен вид.

Компактни кафемашини

Отделно, заслужава да се отбележат „тънките“ кафемашини от компанията DeLonghi. Ширината на такива устройства не надвишава 15 см. В същото време те имат висока мощност и производителност. По своите характеристики моделите са сходни с представителите на други продуктови серии. Основната разлика е в стилния външен вид и компактните размери. Това е оптималното решение за малка кухня. Тази кафемашина може да се използва и в офиса. Моделът DeLonghi EC 680 BK е ярък представител на тази серия миниатюрни устройства.

Как да изберем кафемашина DeLonghi

Модели котли

Компанията DeLonghi произвежда и бойлерни кафемашини. Такива решения не са толкова красиви на външен вид, но практични и продуктивни в експлоатация. С тази кафемашина можете да приготвите вкусно и ароматно кафе, както и капучино. И всичко това ще отнеме само няколко минути. Това е отлично решение за дома или офиса. Модел DeLonghi EC 7.1. е един от най-добрите в тази серия.

Как да изберем кафемашина DeLonghi

Капкови кафемашини

Капковите кафемашини могат да се считат за остаряла опция. В такова устройство кафето ще отнеме много време за приготвяне и в същото време няма да има същия аромат и богат вкус като другите модели. Това е добро решение за почивка или вила.

Как да изберем кафемашина DeLonghi

Гейзер

Гейзерните кафемашини също могат да се считат за не особено модерни, въпреки че са оборудвани с дисплей. Тази кафемашина прави малко кафе, тъй като обемът на контейнера е само 0,25 литра.

Изборът на кафемашина трябва да се подхожда внимателно и сериозно. Необходимо е да се съпоставят функционалността и възможностите на различните видове машини и модели. Не забравяйте за външния вид на устройството. Ако направите правилния избор, то всяка сутрин ще започва с чаша прясно, силно и ароматно кафе, приготвено в кафемашина DeLonghi.

Оцени статията
( No ratings yet )
Кафемашини за вграждане